Bio tönkölybúzafű koktél

 

A bio tönkölybúzafű nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket, így méltán nevezik a természet multivitaminjának is.
Kimagasló kalcium, magnézium és kálium összetétele. Tökéletes fehérjeforrás is egyben, mivel 17 féle aminosav található meg benne, köztük az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, az emberi szervezet számára a legmegfelelőbb arányban.

A bio tönkölybúzafűlé egyik különleges összetevője a Szuperoxid Diszmutáz (SOD), amely egy jelentős antioxidáns hatásáról ismert enzim. Kutatások kimutatták, hogy a rákos sejtek egyáltalán nem vagy alig tartalmaznak SOD-t, így ha búzafűvel egészíti ki étrendjét, az szinte biztos segítség lesz a rákos megbetegedések elkerülésében vagy a rák legyőzésében. Az antioxidánsok azzal a képességgel rendelkeznek, hogy felszámolják a szabad gyököket, ezzel csökkentik, vagy megakadályozzák a sejtmutációt, ami a rák kialakulásának első szakaszában megy végbe.

A bio tönkölybúzafűlé az egyik leggazdagabb A és C-vitamin forrás, valamint nagy mértékben E, F, K és B vitaminokat tartalmaz. B17 tartalma kiemelkedő.

Emésztése nem igényel túl sok energiát, így a szervezet könnyen fel tudja dolgozni. Segít az emésztésben és elősegíti a belső szervek egészséges működését is. Erőteljes lúgosító és méregtelenítő hatása van.

A tönkölybúzafű az egyik legkomplexebb tápanyagforrás a növényvilágban, ennek köszönhető vitalizáló és energetizáló hatása is. Magas klorofill tartalma miatt oxigénnel dúsítja vérünket, mely segít a sejtek oxigénellátásának javulásában, így a gyulladások megszüntetésében is komoly szerepet játszik

Fogyasztása minden esetben a szervezet helyes egyensúlyi állapotának helyreállítását és megőrzését segíti elő, a teljes szervezetet pozitívan befolyásolja.

 

Töltődjön fel Ön is a természet zöld erejével!

 

Előrendelésre, szálas fű és préselt lé formában is kapható üzletünkben.